Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că actualul Guvern nu a făcut nimic notabil şi că ”lumea e speriată pentru că s-ar putea să vină cu un proiect de lege care să bulverseze şi mai mult sistemul de salarizare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Despre Legea salarizării vorbesc de când s-au instalat. S-a schimbat şi doamna ministru de la Muncă, a venit un nou ministru... tot vorbesc de legea salarizării. Nu am înţeles mare lucru din ce au de gând să facă. Lumea e speriată pentru că s-ar putea să vină cu un proiect de lege care să bulverseze şi mai mult sistemul de salarizare. Atât pot", a spus Dragnea. 

Dragnea a spus ironic că nu a reuşit să identifice, în afară de Ordonanţa de Urgenţă privind modificarea Codului Penal, ”un lucru aşteptat de toată planeta, niciun lucru bun dus până la capăt”.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

"Am tot obosit să spun că nu reuşim să identificăm, în afară de această OUG, care era aşteptată de toată planeta, asta cu codurile penale, un lucru serios, un lucru bun dus la capăt, să spună măcar o categorie socială că o duce mai bine. Nu sunt în stare. Tot timpul când vin cei de dreapta să guverneze nu sunt bani. Niciodată nu au bani, iar România nu se dezvoltă. De fiecare dată când am venit noi am găsit şi bani, am putut să mărim şi salarii şi pensii, dezvoltarea a devenit una durabilă şi greu de zdruncinat. E foarte greu să mai comentez", a mai spus preşedintele PSD.

Liviu Dragnea a menţionat că social-democraţii au avut o discuţie cu liderii câtorva sindicate, în timpul căreia s-a stabilit că după alegerile locale vor încerca în Parlament să găsească o soluţie în ceea ce priveşte Legea salarizării unitare.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.