Deputatul Alin Ignat demisionează din PNL, în condiţiile în care a fost votat pentru locul al patrulea pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor, loc considerat neeligibil. El şi-a anunţat intenţia pe un grup intern de partid, printr-un mesaj critic în care vorbeşte despre „parcursul PNL tot mai zdruncinat de impostură, de mediocritate, de găşti şi interesele lor rupte de realitatea oamenilor”, relatează Ziarul Unirea, căruia parlamentarul i-a confirmat ulterior demisia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Dragi colegi, membri simpli şi simpatizanţi PNL, Vă mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi acordat-o în ultimii ani, în care am muncit împreună pentru oameni şi pentru PNL. Am păstrat tot timpul speranţa că alături de cei de bună credinţă şi de bună calitate din acest partid, putem redresa corabia, putem schimba ceva în parcursul PNL tot mai zdruncinat de impostură, de mediocritate, de găşti şi interesele lor rupte de realitatea oamenilor. Constatând că, personal, am eşuat în acest obiectiv, vă doresc mult succes în lupta cu impostorii tot mai mulţi, tot mai uniţi şi tot mai determinaţi împotriva voastră, a oamenilor decenţi din acest partid. Multă sănătate!”, este mesajul transmis de deputatul Alin Ignat, joi dimineaţă, pe un grup intern PNL şi citat de Ziarul Unirea.
Alin Ignat a confirmat pentru publicaţia citată că a demisionat, precizând că în zilele următoare va comunica motivele şi ce va face.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Nici Alin Ignat şi preşedintele  PNL Alba, Ion Dumitrel, nu au putut fi contactaţi pentru alte comentarii.
Demisia lui Alin Ignat are loc în contextul în care, miercuri seară, organizaţia judeţeană a votat lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare din acest an, iar Ignat se afla pe locul al patrulea, considerat neeligibil.
Pe primul loc pe listă de află deputatul Florin Roman, urmat de Alexandru Radu şi Daniel Breaz. 
Pentru Senat, candidaţii aflaţi pe locuri eligibile sunt Silviu Ponoran şi Claudiu  Răcuci.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.