Deputatul Alin Ignat, care a demisionat din PNL după ce a fost plasat pe locul al patrulea pe lista de candidaţi a filialei Alba, loc considerat neeligibil, continuă să critice partidul din care a făcut parte. El susţine că, spre deosebire de vechea conducere a PNL Alba, care stabilea listele de candidaţi ”prin votul liber al tuturor primarilor”, actuala conducere ”serveşte” o listă ”decisă de trei băieţi la şpriţ”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Alin Ignat, demisionar din PNL, după ce nu a mai prins un loc eligibil pe lista de candidaţi a PNL Alba pentru viitorul legislativ, a postat, pe Facebook, rezultatele unei cercetări sociologice despre care susţine că a fost comandată ”de tovarăşii cu competiţia în gură de la PNL Alba”, sondaj în care el s-ar afla pe locul al optulea ca ”favorabilitate” în rândul persoanelor politice la nivel local.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Ignat a criticat, în acest context, felul în care au fost stabilite listele de candidaţi, făcând comparaţia între fosta şi actuala conducere a PNL Alba în privinţa modului în care s-au luat deciziile.
 
”Apropo de competiţie, de vremea lui Mircea Hava şi vremurile lui Dumitrel (Ion Dumitrel, preşedintele PNL Alba - n.r.), în 2020 PNL-ul lui Mircea Hava stabilea listele prin votul liber al tuturor primarilor. Azi, Dumitrel şi compania se tem de voinţa şi inteligenţa propriilor primari şi le servesc lista decisă de trei băieţi la şpriţ. Nu e frumos să minţi şi să n-ai simţul penibilului”, a scris Alin Ignat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.