Purtătorul de cuvânt al UDMR, Csoma Botond: a declarat joi că UDMR îşi va anunţa candidatul la prezidenţiale în luna septembrie, el arătând că în opinia sa, ar fi bine dacă preşedintele Kelemen Hunor ar candida, pentru că este favorit şi are legitimitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Csoma Botond a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News că UDMR îşi va anunţa candidatul la alegerile prezidenţaile în luna septembrie. ”La începutul lunii septembrie. Nu cred că va fi congres, ci Consiliul Reprezerntanţilor Uniionali, şi acolo vom anunţa candidatul”, a precizat Csoma Botond.

Despre intrarea în cursă a preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor, deputatul Csoma Botond a spus: ”Eu cred că preşedintele UDMR este favorit. Are o legitimitate şi eu cred că ar fi cel mai adecvat candidat. A spus acest lucru dar ştiţi cum e în politică, se poate răzgândi, Eu cred că ar fi bine dacă domnul Kelemen ar candida”, a mai precizat Csoma Botond.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Despre cele trei weeekenduri de alegeri prezidenţiale şi parlamentare, Csoma Botond a precizat că este greu de anticipat care va fi mobilizarea la vot a electoratului.

Csoma Botond a mai spus că este foarte bine că nu se suprapun alegerile prezidenţaile cu parlamentarele, deşi campania se suprapune. ”Noi am făcut o propunere pentru luna octombtie, nu s-a acceptat dar credem că electoratul poate fi mobilizat”, a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.