Candidatul PNL pentru preşedinţia României, Nicolae Ciucă, afirmă că statisticile arată că „avem o clasă politică restantă la încrederea populaţiei”. „Trebuie să privim cât se poate de serios, să ne asumăm că din cauza noastră se întâmplă acest lucru”, adaugă liderul PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Ciucă susţine că membrii clasei politice româneşti au restanţe faţă de alegători. 
„Din păcate, în ultima perioadă de timp, încrederea, cea care se câştigă foarte greu se pierde foarte uşor şi avem o statistică din care reiese foarte clar că avem o clasă politică restantă la încrederea populaţiei. Trebuie să privim cât se poate de serios,  să ne asumăm că din cauza noastră se întâmplă acest lucru. Şi să ştiţi că oamenii nu cer mult de la noi. Cer ca, atunci când ne ducem şi le vorbim, să nu le mai spunem poveşti, să le spunem trei lucruri sau două lucruri, sau câte putem să ne asumăm, dar nu pagini întregi de vorbărie în urma cărora să nu se întâmple nimic. Iar alea două-trei lucruri pe care le asumăm să se întâmple, să se întâmple”, a afirmat Nicolae Ciucă duminică, în discursul ţinut la un miting electoral în judeţul Mehedinţi.
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
El cere liberalilor să nu fie „cei care vând gogoşi”, ci să îşi asume atunci când fac promisiuni. 
Ciucă a criticat administraţiile locale conduse de PSD. 
Liderul PNL s-a referit la faptul că în Mehedinţi se află snguruul municipiu reşediinţă de judeţ fără reţea de gaze.
„În Mehedinţi nu există acea infrastructură pe care oamenii o aşteaptă de foarte mult timp, este singurul municipiu din ţară care nu are reţea de gaze (...) S-a reuşit la Şimian, pentru că avem un primar liberal, căruia îi pasă de oameni”, a afirmat Ciucă. Ulterior, el s-a corectat, vorbind despre municipiul Drobeta Turnu Severin.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.