Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că ar desemna-o pe Elena Lasconi, dacă ar trebui să aleagă un prim-ministru între aceasta, Marcel Ciolacu, George Simion. „Sigur că da. Păi nu vă daţi seama ce salt este de la Primăria Câmpulung la Guvernul României?”, a adăugat Ciucă. El e de părere că atunci când Ciolacu afirmă că ar desemna un premier de la alt partid, acest lucru denotă lipsă de resursă umană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Întrebat, marţi la Pro Tv dacă va câştiga alegerile şi ar fi obligat, ipotetic, să aleagă un prim-ministru între Marcel Ciolacu, George Simion, Elena Lasconi, Mircea Geoană şi Ludovic Orban, Nicolae Ciucă a răspuns: „Elena Lasconi” 
„Sigur că da. Păi nu vă daţi seama ce salt este de la Primăria Câmpulung la Guvernul României?”, a adăugat Ciucă. 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
El a subliniat  că îi place cuvântul „ipotetic” din întrebare. 
Liderului liberal i s-a amintit că Marcel Ciolacu, invitat luni în aceeaşi emisiune, ”La Măruţă”, a răspuns că l-ar desemna pe el premier. 
„Am spus şi mi-a plăcut că ieri a ţinut minte că i-am zis că se alintă. S-a alintat şi la dumneavoastră, probabil a mâncat prea mult iute. Eu în această situaţie apreciez că atunci când cauţi deliberat, nu ca un răspuns la întrebarea dumneavoastră, şi ipotetică, de altfel, să nominalizezi pe altcineva de la alt partid înseamnă că ai o lipsă se resursă umană, pentru că nu este vorba de acel demers prin care spui la toată lumea că noi împărţim puterea”, i-a spus Ciucă moderatorului Cătălin Măruţă.
Ciucă se arată „sigur” că PSD încearcă să obţină puterea totală, el fiind încrezător că românii ”au simţul realităţii să vadă că nu putem să glumim cu ceea ce înseamnă puterea totală în România, concentrată într-o singură mână”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.