Fostul premier Dacian Cioloş consideră că vizita preşedintelui Klaus Iohannis în SUA a demonstrat că România e relevantă în lume prin cei care susţin valori şi că este un nou început pentru acea Românie care merge înainte, exprimându-şi speranţa că aceia care "inventează praguri" se vor gândi de două ori înainte de a urma această cale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"România este relevantă în lume prin cei care construiesc şi care susţin valori. Preşedintele Iohannis a demonstrat asta şi prin recenta vizită în SUA", scrie Cioloş pe Facebook.

El se declară convins că este un nou început "pentru acea Românie care merge înainte şi care este ascultată în lume, pentru că îşi asumă cu hotărâre valori pe care construieşte bunăstare".

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

El adresează un avertisment celor care "inventează praguri".

"Sper că aceia care se încăpăţânează să aibă propria interpretare a anti-corupţiei, inventând "praguri", să se gândească de două ori înainte să o ia pe acea cale", declară Dacian Cioloş, referindu-se la discuţiile pe tema impunerii unui prag valoric sub care abuzul în serviciu să nu fie considerat infracţiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.