Candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al României, Marcel Ciolacu, afirmă, într-un interviu televizat, că a luat măsuri pentru a nu ajunge să folosească puterea în mod ”distructiv şi nebenefic pentru ţară”. Întrebat cum face PSD să nu repete greşelile trecutului, Ciolacu a afirmat: ”Puterea exemplului”, adâugând că ”totdeauna PSD-ul a fost adultul din cameră”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Se vede că, în toată această perioadă, eu nu m-am schimbat. A fost, de fapt, pariul vieţii mele ca eu să nu mă schimb. În primul rând cei apropiaţi, nu trebuie să-ţi alegi oameni comozi. Mihai Tudose nu e un om comod, dimpotrivă, e un calvar să stai cu Mihai să discuţi anumite lucruri, Simonis, care e din garnitura nouă, Radu Moldovan, de la Bistriţa, mă sună -«Marcel, uite aia nu e bine, uite autorităţile au altă părere». Am văzut ce a însemnat ca alţi lideri să se înconjoare numai de «yesmani». În momentul ăla te duci în cap” , a afirmat Marcel Ciolacu într-un interviu pentru Antena 3.

El a mărturisit că, încă de la început, colegii de partid i se adresează cu apelativul ”Marcel”.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Preşedintele PSD a afirmat că a încercat să nu facă aceleaşi greşeli pe care le-au făcut politicieni înaintea sa.

Ciolacu susţine că discută cu foştii prim-miniştri ai României, indiferent de culoarea lor politică şi spune că, de asemenea, are discuţii cu toţi liderii politici din România.

Ciolacu a vorbit şi despre relaţia cu partidul pe care îl conduce.

Întrebat cum face ca PSD să nu repete greşelile din trecut, el a răspuns: ”Puterea exemplului”.

”În momentul în care tu eşti normal, în momentul în care nu impui lucruri, în momentul în care tu te sfătuieşti cu tot partidul, în momentul în care tu nu vii cu membrii tăi de familie să-i bagi în partid, când nu vii cu intervenţii pentru cineva, în momentul acela se schimbă regulile jocului. Normal, e un partid mare şi are un trecut şi bun, şi rău, dar am spus, indiferent de relele PSD, totdeauna PSD-ul a fost adultul din cameră, totdeauna PSD-ul a acţionat şi a intervenit profesionist în momentele complicate ale istoriei”, a argumentat liderul PSD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.