Premierul Marcel Ciolacu afirmă luni, într-o postare pe Facebook, că pedeapsa nu rezolvă dependenţa de droguri, ci tratamentul, prezentând şi un fragment din discursul pe această temă susţinut la prezentarea proiectului său de ţară din postura de candidat PSD la funcţia supremă în stat, discurs în care a anunţat că o parte din Agenţia Naţională Antidrog va fi transferată la Ministerul Sănătăţii, ”pentru că acolo este locul ei”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Pedeapsa nu rezolvă dependenţa de droguri, ci tratamentul. Trei afişe şi două broşuri expirate nu înseamnă prevenţie. A venit timpul ca aceşti tineri să simtă cu adevărat că au pe cineva de partea lor. Cineva care nu îi judecă şi nu îi izolează, ci îi ajută să se vindece”, a scris Ciolacu luni pe Facebook, reluând una dintre temele din discursul susţinut cu o zi în urmă, la lansarea proiectului său de ţară, în calitate de candidat la Preşedinţie.
Liderul PSD a afirmat în discurs că nu mai merge cu jumătăţi de măsură ş că, ”dacă închidem ochii, nu înseamnă că problema nu există”, precizând că a discutat, în ultimele luni, cu mulţi tineri, victime ale acestui flagel, ocazie cu care şi-a dat seama că abordarea de până acum a fost total greşită.
 

 

În acelaşi discurs, Ciolacu a anunţat că parte din Agenţia Naţională Antidrog va fi transferată la Ministerul Sănătăţii, ”pentru că acolo este locul ei”.
”Poliţia deja a început să prindă traficanţii şi să îi bage la puşcărie, dar statul trebuie să aibă grijă de victime şi să le redea acestor tineri şansa unei vieţi normale”, a subliniat Ciolacu.

 

 

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.