Liderul PSD Marcel Ciolacu îi răspunde liderului PNL Nicolae Ciucă punându-i că jignirea nu înseamnă deloc onoare, la fel cum nici ”jocul de glezne sau proba de panotaj - viteză nu sunt probe olimpice”, nici măcar în politică. ”Îi recomand domnului Ciucă să scrie mai mult la vestita sa carte şi mai puţin pe reţelele sociale. Altfel, riscă să aibă mai multe panouri publicitare decât pagini la această ”Capră cu trei iezi” liberală de 2 milioane de euro”, scrie Ciolacu pe Facebook, după ce Ciucă a dat o replică ironică afirmaţiilor liderului PSD despre cartea sa şi i-a făcut şi recomandări referitoare la abordarea scandalului pacienţilor decedaţi la Spitalul Pantelimon. Schimbul de replici dintre liderul PNL, Nicolae Ciucă şi premierul Marcel Ciolacu continuă. ”Ridicolul situaţiei vine din insistenţa lui Marcel Ciolacu de a purta dezbateri despre cărţi. Tragicul vine din situaţia de la Spitalul Pantelimon”, afirmă Nicolae Ciucă, cerând prim-ministrului să se aplece asupra problemei, ”nu să vorbească despre cărţi şi marketing politic”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”România are nevoie de lideri coerenţi şi, mai ales, consecvenţi! Atacurile isterice sunt apanajul oamenilor politici slabi şi disperaţi, nu al bărbaţilor de stat, de la care lumea aşteaptă soluţii la problemele lor. Să te prăbuşeşti aşa, după ce ai bătut marşul ”stabilităţii” la înviorare, la prânz şi seara, este destul de trist. Şi ipocrit! Domenii vitale precum sănătatea şi educaţia nu se tratează precum o ciorbă de burtă, ci cu foarte multă seriozitate şi atenţie, sub toate aspectele”, scrie Ciolacu.
El precizează că îşi doreşte ca justiţia să facă lumină în cazul de la Spitalul Sf. Pantelimon şi, de aceea, a spus că decenţa în faţa interesului public ridicat pe această temă nu trebuie să fie subiect de provocări şi atacuri politice!
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”Aşa cum decenţa a primat şi în scandalul azilurilor, unde, deşi ştia din februarie, premierul de atunci a stat ascuns prin birouri. Eu mi-am asumat problema şi am luat măsuri, chiar dacă asta a însemnat plecarea unor miniştri”, notează liderul PSD.
Ciolacu subliniază că Guvernul pe care îl conduce va continua să facă tot ce ţine de prerogativele sale, iar el, ca premier şi lider politic, va fi foarte atent în a arunca vorbe, mai ales partenerilor de Coaliţie.
”Jignirea nu înseamnă deloc onoare, la fel cum nici jocul de glezne sau proba de panotaj - viteză nu sunt probe olimpice. Nici măcar în politică! Îi recomand deci domnului Ciucă să scrie mai mult la vestita sa carte şi mai puţin pe reţelele sociale. Altfel, riscă să aibă mai multe panouri publicitare decât pagini la această ”Capră cu trei iezi” liberală de 2 milioane de euro”, conchide Ciolacu.
Liderul PNL Nicolae Ciucă i-a replicat liderului PSD, premierul Marcel Ciolacu după ce acesta a lansat noi ironii la adresa cărţii sale ”Un ostaş în slujba ţării!”, transmiţându-i să stea liniştit, că va avea un exemplar cu dedicaţie şi exprimându-şi speranţa că acesta ”va reuşi să-l citească”. ”Dar până atunci, îi solicit să trateze cu maximă responsabilitate situaţia de la spitalul Pantelimon”, afirmă Ciucă, apreciind că premierul României trebuie să transmită încredere în justiţie şi sistemul de sănătate, ”nu să spună azi ceva, iar mâine altceva”.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.