Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, în şedinţa de Guvern că demarează un Program Multianual de Modernizare şi Dezvoltare a Infrastructurii Vamale până în 2030, cu un buget de până la 1 miliard de lei, prin înfiinţarea unui Centrul Naţional de Analiză Imagistică Vamală, care să analizeze imaginile scanate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Discutăm azi o măsură esenţială pentru combaterea evaziunii fiscale. Demarăm un Program Multianual de Modernizare şi Dezvoltare a Infrastructurii Vamale până în 2030, cu un buget de până la 1 miliard de lei”, a spus premierul.

”Înfiinţăm un Centrul Naţional de Analiză Imagistică Vamală, care să analizeze imaginile scanate. Sistemele vamale vor fi interoperabile cu cele ale CNAIR şi Poliţiei de Frontieră”, a precizat şeful Executivului.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Potrivit lui Ciolacu, astfel, Vama va putea combate mai eficient fraudele, evaziunea fiscală, contrabanda şi traficul de droguri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.