AUR îi cere liderului USR Elena Lasconi, care a anunţat iniţierea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu, să organizeze consultări pentru a discuta conţinutul moţiunii de cenzură în vederea semnării şi susţinerii acesteia. ”Sperăm ca anunţul privind moţiunea de cenzură să nu fie doar un demers imagine şi să meargă până la capăt”, spun reprezentanţii AUR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Jocul de „adio, dar rămân cu tine” al lui Nicolae Ciucă nu convinge pe nimeni. PSD şi PNL îşi continuă blatul în spatele uşilor închise. Dacă Nicolae Ciucă şi PNL sunt cu adevărat revoltaţi de decizia Curţii Constituţionale, de ceea ce se întâmplă cu drepturile românilor, atunci ori pleacă de la guvernare cu totul, ori susţin o moţiune de cenzură. Am văzut că doamna Lasconi şi USR au ieşit public să anunţe că vor iniţia un asemenea demers. Aşteptăm cu interes să vedem textul moţiunii de cenzură împotriva guvernului condus de Marcel Ciolacu şi îi solicităm doamnei Lasconi să organizeze deîndată consultări pentru a discuta conţinutul moţiunii de cenzură în vederea semnării şi susţinerii acesteia”, transmite AUR.
De asemenea, formaţiunea condusă de George Simion face apel inclusiv către parlamentarii neafiliaţi să semneze acest demers şi să contribuie la înlăturarea guvernului Ciolacu.
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
 
”Sperăm că, de această dată, doamna Lasconi şi parlamentarii USR să nu facă tot acest demers doar de imagine şi să meargă până la capăt. Guvernul anti-românesc condus de Marcel Ciolacu, un guvern pentru care drepturile cetăţenilor au devenit facultative, trebuie să plece, iar PSD şi PNL trebuie să ajungă la coşul de gunoi al politicii”, afirmă reprezentamţii AUR, avertizând că, ”dacă anunţul USR a fost doar un cântec de sirenă îndreptat electoral către PNL, atunci românii îi vor sancţiona”.
”Însă, dacă vor ceda în faţa intereselor electorale, AUR îşi asumă să meargă până la capăt cu acest demers şi să înlăturăm acest guvern incompetent şi răuvoitor”, dă asigurări AUR:

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a anunţat, marţi, moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu, cerând liberalilor să semneze alături de USR.

”Hai să vedem cât curaj aveţi, domnule Ciucă! Sunt pe drum înspre Parlament ca să lucrez împreună cu colegii mei la moţiunea de cenzură prin care să dăm jos Guvernul, în frunte cu Ciolacu”, a afirmat Elena Lasconi, după ce liderul PNL Nicolae Ciucă a afirmat că reprezentanţii formaţiunii rămân în Guvern ”doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor”. ”Coaliţia de guvernare cu PSD se opreşte aici”, a declarat Ciucă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.