Philip Morris International aniversează 10 ani de IQOS, un deceniu în care compania a folosit ştiinţa, mărcile de top şi capacităţile comerciale pentru a le oferi alternative mai bune la continuarea fumatului tuturor consumatorilor adulţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În acest context, din dorinţa de a răspunde sugestiilor venite de la consumatori şi de a preîntâmpina nevoia acestora de a avea acces la produse performante, validate ştiinţific, cu un design elegant şi uşor de folosit care să îi ajute să renunţe la fumat, Philip Morris International (PMI) anunţă lansarea IQOS ILUMA i Prime în România. Acesta este cel mai recent şi inovator produs din portofoliul de alternative fără fum al PMI pentru adulţii care altfel ar continua să fumeze.

Experienţa IQOS este în continuă evoluţie! Misiunea noastră este să construim o lume în care fumatul va fi un obicei care aparţine trecutului, iar această aniversare ne-a oferit oportunitatea de a ne reafirma încrederea într-un viitor fără fum. Pentru a înlocui ţigările cât mai repede trebuie să comunicăm noutăţile din ştiinţă către consumatorii noştri, ori de câte ori este nevoie, să explicăm constant ce înseamnă reducerea riscurilor şi să inovăm în continuare. Vrem să oferim fumătorilor adulţi o alegere mai bună la continuarea fumatului, iar lansarea IQOS ILUMA i Prime în România reprezintă o oportunitate în acest sens.” – a declarat Mircea Scăunaşu, Managing Director Philip Morris Romania.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În ultimii 10 ani, portofoliul PMI de alternative fără fum, fundamentate ştiinţific, condus de IQOS a creat un impact pozitiv asupra a milioane de fumători adulţi şi a celor din jurul lor astfel încât ţigările să devină istorie. În acest deceniu, veniturile nete ale IQOS le-au depăşit pe cele ale Marlboro şi l-au transformat în marca internaţională numărul unu de nicotină şi a accelerat scăderea consumului de ţigări în multe ţări.

Suntem mândri că feedback-ul consumatorilor alimentează continuu inovaţia noastră, iar IQOS ILUMA i Prime este o dovadă în acest sens. Este cea mai inovatoare ofertă a noastră de până acum şi cel mai nou produs din portofoliul de produse care încălzesc tutunul fără să îl ardă ", a declarat Marek Gebski, Marketing Director Philip Morris Romania. „IQOS ILUMA i Prime oferă funcţii inteligente care se adaptează la ritmul utilizatorului şi îl ajută să îşi personalizeze experienţa. Ca şi dispozitivele IQOS anterioare, emite, în medie, niveluri cu 95%1,2 mai mici de substanţe chimice nocive în comparaţie cu ţigările.”, a declarat Marek Gebski, Marketing Director Philip Morris Romania.

Caracteristicile IQOS ILUMA i Prime

IQOS ILUMA i Prime face parte din noua generaţie de dispozitive IQOS ILUMA care oferă o experienţă curată şi fără efort datorită SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™. Noul produs vine cu un design nou şi funcţii avansate, inovatoare în comparaţie cu versiunile anterioare. Este primul dispozitiv care va fi lansat în România, dintr-o serie care continuă inovaţia IQOS, iar celelalte două dispozitive din seria IQOS Iluma i vor fi lansate ulterior.

Una dintre funcţiile inteligente ale noului IQOS ILUMA i PRIME este FlexPuff care le permite utilizatorilor să îşi personalizeze experienţa la ritmul propriu de utilizare.3

Pe ecranul tactil, indisponibil anterior în seria IQOS ILUMA, se pot vedea informaţii despre fiecare sesiune de utilizare în timp real, ceea ce îi permite utilizatorului să deţină controlul experienţei sale printr-o simplă atingere.

Pentru a personaliza experienţa, IQOS ILUMA i Prime a introdus o nouă funcţiune – Modul Pauză. Atunci când glisează în sus sau în jos pe ecranul tactil, utilizatorii pot întrerupe şi relua utilizarea de unde au rămas.4

PMI a investit masiv în cercetare şi dezvoltare pentru a oferi adulţilor care fumează alternative mai bune la ţigări, bazate pe ştiinţă şi tehnologie de ultimă oră. Compania a îmbrăţişat oportunitatea oferită de inovaţie şi ştiinţă în beneficiul societăţii, în ansamblul ei. PMI va continua să ţină cont de feedbackul utilizatorilor şi se va strădui să ofere produse şi servicii care să răspundă nevoilor fumătorilor adulţi, pentru a construi un viitor fără fum.

(Material realizat cu susţinerea Philip Morris România)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.