Un cetăţean vietnamez, rezident în România, a fost arestat preventiv într-un dosar în care este acuzat de comiterea infracţiunii de tentativă la omor. Victima este tot cetăţean vietnamez, iar fapta a avut loc în condiţiile în care între cei doi s-a iscat un conflict, pe fondul consumului de alcool, iar unul dintre ei l-a lovit pe celălalt în cap cu piciorul unui ventilator, cel agresat reacţionând şi înjunghiindu-l.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Faptele violente au avut loc în seara zilei de sâmbătă, 10 august, într-o locuinţă Oradea. O persoană a sunat la 112, la ora 23.15, anunţând că un cetăţean străin a fost agresta fizic.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Cu ocazia deplasării la faţa locului a organelor de poliţie a fost identificată persoana vătămată B.V.C., cetăţean rezident vietnamez, cu reşedinţa în judeşul Bihor, stând jos pe terasa anexei imobilului mai susmenţionat, prezentând o plagă înjunghiată la nivelul hemitoracelui stâng. De asemenea, în holul anexei a fost identificat, ca fiind posibil agresor, numitul C.V.P., cetăţean rezident vietnamez cu reşedinţa în municipiul Oradea, căzut la nivelul solului, inconştient, prezentând o plagă contuză frontală dreapta”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. 
 
Primele concluzii ale anchetei arată că cei doi bărbaţi s-au agresat reciproc.  
 
”Din cercetările efectuate a reieşit că în data de 10.08.2024, în jurul orei 23:05, în anexa imobilului situat în municipiul Oradea, pe fondul unor discuţii contradictorii şi a consumului de alcool, inculpatul C.V.P. i-a aplicat o lovitură de cuţit persoanei vătămate B.V.C. în zona hemitoracelui stâng, bazal stânga, provocându-i leziuni ce necesită 30 (treizeci) zile de îngrijri medicale şi care au pus în primejdie viaţa victimei. Totodată, din cercetări a reieşit faptul că între persoana vătămată B.V.C. şi inculpatul C.V.P. a existat o altercaţie, în care persoana vătămată l-a lovit pe inculpat în cap, cu o bară metalică provenită de la piciorul unui ventilator iar inculpatul C.V.P. a înjunghiat-o pe persoana vătămată B.V.C. cu un cuţit de bucătărie în zona hemitoracelui stâng”, precizează documentul citat
 
Bărbatul înjunghiat a fost dus la spital, fiind supus unei intervenţii chirurgicale. El era inconştient la momentul la care a fost preluat pentru a fi transportat la unitatea sanitară. Tot la spital a ajuns şi cel de-al doilea cetăţean vietnamez.
 
Duminică, el a fost reţinut pentru 24 de ore, procurorul formulând propunere de arestare preventivă. În cursul aceleiaşi zile, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a suspectului pe o perioadă de 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.