Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că l-a informat sâmbătă pe cancelarul german Olaf Scholz cu privire la situaţia de pe câmpul de luptă după incursiunea Ucrainei în regiunea rusă Kursk şi că au discutat despre nevoia de apărare aeriană şi vehicule blindate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Liderul ucrainean a transmis condoleanţele după tragedia din Solingen, unde trei oameni au fost ucişi.

Cele două părţi au coordonat cooperarea şi contactele viitoare în cadrul Grupului Ramstein.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Liderii au discutat despre finanţarea în continuare a asistenţei pentru apărare acordată Ucrainei şi despre utilizarea activelor îngheţate ale Federaţiei Ruse pentru nevoile Ucrainei.

În plus, cei doi au vorbit despre măsurile viitoare de punere în aplicare a acordurilor la care s-a ajuns în cadrul primului summit pentru pace din Elveţia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.