Un urs brun a ucis un bărbat de 41 de ani care se plimba printr-o pădure din estul îndepărtat al Rusiei, a relatat luni agenţia de presă de stat RIA, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Animalul a fost ucis între timp, a raportat RIA, citând-o pe şefa departamentului de vânătoare din regiunea Magadan, care se află la aproape 6.000 de kilometri est de Moscova.

"Pe un drum forestier a fost găsit un cadavru uman cu semne ale unui atac al unui animal sălbatic", a declarat Elena Slobodanyuk, şefa departamentului de vânătoare, citată de RIA. "În timpul examinării acestui individ, au fost găsite semne că a fost un urs brun care a atacat persoana".

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Ea a precizat că bărbatul se întorcea de la o partidă de pescuit când i s-a stricat maşina şi a decis apoi să meargă noaptea prin pădure.

Numărul urşilor bruni a crescut în regiune, a declarat Slobodanyuk, adăugând că urşii au ucis trei persoane anul trecut.

De la începutul primăverii, pe care Rusia îl marchează la începutul lunii martie, vânătorii au ucis peste 100 de urşi în regiunea Magadan, a raportat RIA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.