Un bărbat a fost arestat în Florida pentru ameninţări la adresa lui Joe Biden, la câteva zile după ce o tentativă de asasinat împotriva rivalului său republican Donald Trump a stârnit critici vehemente la adresa serviciilor de securitate, au anunţat miercuri autorităţile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul în vârstă de 39 de ani din Quincy, Florida, a fost arestat pentru "trimiterea de mesaje ameninţătoare şi proferarea de ameninţări împotriva preşedintelui Joe Biden şi a altor oficiali federali", a precizat Parchetul american într-un comunicat.

Potrivit procuraturii, bărbatul şi-a postat ameninţările online şi a făcut ameninţări şi atunci când a fost internat într-un centru psihiatric luna trecută. El a fost arestat luni şi deţinut în aşteptarea procesului.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidenţiale din noiembrie, a fost împuşcat sâmbătă în timpul unui miting în aer liber în Pennsylvania.

Un participant la miting a fost ucis, iar atacatorul a fost împuşcat mortal de lunetiştii de la Secret Service, care este responsabil cu protecţia înaltelor personalităţi politice americane. De atunci, acest serviciu de securitate a făcut obiectul multor critici.

Preşedintele democrat Joe Biden, care candidează pentru realegere, a ordonat o anchetă independentă pentru a determina cum a putut un atacator să fie atât de aproape de fostul preşedinte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.