Un băiat de 14 ani a murit la spital, în urma rănilor suferite după ce o muniţie rusească a lovit un chioşc la câţiva metri de un loc de joacă pentru copii în regiunea Zaporojie din sudul Ucrainei, a declarat guvernatorul Ivan Fedorov, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Anterior, poliţia ucraineană anunţase într-un comunicat că patru copii, cu vârste cuprinse între 11 şi 17 ani, au fost răniţi în urma atacului. O fată de 18 ani a fost, de asemenea, rănită în atac, în satul Malokaterînivka.

Imaginile de la faţa locului au arătat un chioşc care arde chiar lângă un loc de joacă pentru copii, unde jucăriile au fost abandonate în nisip. Pietrele de pavaj din jurul locului de joacă erau pătate cu sânge, iar pansamentele însângerate care fuseseră folosite pentru tratarea răniţilor zăceau pe jos.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Armata rusă a ocupat o parte din regiunea Zaporojie la scurt timp după ce Moscova şi-a lansat invazia în Ucraina în 2022 şi loveşte în mod regulat zonele deţinute de Kiev.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.