Candidatul republican la preşedinţie Donald Trump s-a prezentat drept un campion al criptomonedelor şi a criticat încercările democraţilor de a reglementa ascest sector în timpul unei strângeri de fonduri din San Francisco, au declarat trei surse prezente pentru Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Trump a strâns 12 milioane de dolari la strângerea de fonduri organizată de David Sacks şi Chamath Palihapitiya la casa lui Sacks din cartierul Pacific Heights.
„El a spus că va fi preşedintele criptografic”, a declarat pentru Reuters Trevor Traina, un director de tehnologie din San Francisco şi fost ambasador al lui Trump în Austria.
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Industria cripto încearcă din ce în ce mai mult să influenţeze politicienii americani, deoarece se confruntă cu o atenţie sporită din partea autorităţilor de reglementare, mai ales că falimentele la marile firme cripto în 2022 au speriat investitorii, au scos la iveală fraudele şi comportamentele incorecte şi au lăsat milioane de investitori fără bani.
Trump a afirmat că criptomonedele sunt importante şi a subliniat că susţine foarte mult sectorul, a declarat Harmeet Dhillon, membru al Comitetului Naţional Republican.
Dhillon a spus că Trump, care candidează pentru a-l detrona pe actualul democrat Joe Biden la alegerile din 5 noiembrie, nu a oferit detalii despre politica sa privind cripto.
Biden a semnat un ordin executiv în 2022 menit să asigure dezvoltarea responsabilă a activelor digitale, ceea ce a condus la rapoarte care îndeamnă autorităţile de reglementare precum Securities and Exchange Commission (SEC) şi Commodity Futures Trading Commission să emită îndrumări şi reguli pentru a aborda riscurile din cripto. ecosistem
Casa Albă sub conducerea lui Biden a transmis, de asemenea, că este nerăbdătoare să colaboreze cu Congresul pentru a dezvolta un cadru de reglementare pentru criptomonede.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.