Trei persoane au fost ucise şi alte trei rănite sâmbătă de bombardamentele artileriei ruseşti asupra oraşului Kostiantînivka din estul Ucrainei, a declarat guvernatorul regiunii Doneţk, Vadîm Filaşkin, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 69 de ani au fost ucişi, iar un bloc cu mai multe etaje, o clădire administrativă şi un magazin au fost avariate, a declarat Filaşkin într-o postare pe platforma de social media Telegram.

Alte trei persoane au fost rănite uşor şi au primit tratament medical, a spus Filaşkin.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Kostiantînivka, care înainte de război era un oraş industrial cu aproximativ 70.000 de locuitori, este părăsit de o mare parte din locuitorii săi care au plecat pe măsură ce linia frontului s-a apropiat în timpul celor 30 de luni de la invazia rusă. Oraşul este lovit în mod regulat de rachete, bombe şi artilerie.

În august, autorităţile au anunţat evacuarea obligatorie a familiilor cu copii din oraş, din cauza pericolului reprezentat de înaintarea Rusiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.