Starul pop american Justin Timberlake urmează să efectueze muncă de interes general din cauză că a condus în stare de ebrietate, a stabilit vineri un judecător de la un tribunal de lângă New York, unde vedeta ba pledat vinovat, potrivit presei americane, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake a fost arestat într-o noapte de iunie la volanul unui BMW în regiunea Hamptons, la este de New York.

El avea ”ochii injectaţi de sânge, iar respiraţia îi mirosea a alcool” şi nu reuşea să-şi menţină vehiculul pe o traiectorie ”bună”, potrivit poliţiei.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

După ce a pledat mai întîâi nevinovat, ceea ce l-ar fi condus la un proces, el a pledat până la urmă vinovat, vineri, de capete de acuzare minore de conducere în stare de beţie la un tribunal de la Sag Harbor.

Potritivt postului ABC News, judecătorul l-a condamnat la plata unei amenzi, 25 de ore muncă de interes general şi să facă o declaraţie publică despre siguranţa rutieră.

Un fost membru al trupei de băieţi NSYNC la sfârşitul anilor '90, ”prinţul muzicii pop” s-a lansat într-o carieră solo de cântăreţ, autor-compozitor, producător şi actor, care l-a propulsat la statutul de vedetă mondială

El a fost disins cu şase Grammy Awards şi patru Emmys, considerate Oscarurile muziii şi, respectiv, televiziunii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.