Inundaţiile din Bavaria au dus la moartea unui pompier în vârstă de 42 de ani, relatează La Libre. Un alt pompier, în vârstă de 22 de ani, este în continuare dat dispărut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Pompierul care a fost găsit mort dispăruse în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, după ce barca de salvare în care se afla împreună cu trei colegi pentru a ajuta populaţia s-a răsturnat. 

Barca s-a răsturnat în jurul orei 23.30 în Pfaffenhofen an der Ilm, în Bavaria Superioară. Ceilalţi trei pompieri aflaţi la bord au fost salvaţi.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

O operaţiune de salvare s-a desfăşurat duminică şi pentru găsirea unui pompier voluntar în Offingen, Bavaria. Tânărul de 22 de ani a căzut în apă când barca sa s-a scufundat într-o zonă inundată, a precizat poliţia.

Bavaria a fost afectată de ploi abundente începând de vineri. Cele mai abundente precipitaţii au fost înregistrate în regiunile Ausburg, Nürnberg, Bamberg şi Regensburg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.