O serie de explozii puternice au fost auzite joi seara în Beirut, inclusiv în zona aeroportului din capitala libaneză, în apropierea căruia se ridica fum după trecerea unor avioane de luptă, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Jurnalistul Timour Azhari a distribuit o înregistrare video spunând că loviturile par chiar mai puternice decât atacurile israeliene de vinerea trecută, care l-au ucis pe şeful Hezbollah, Hassan Nasrallah, notează The Guardian.

Ţinta acestui nou atac este probabil semnificativă, având în vedere amploarea.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Hashem Safieddine, presupusul succesor al lui Hassam Nasrallah, liderul Hezbollah ucis vineri, ar fi fost ţinta loviturilor aeriene israeliene de joi noaptea asupra cartierului Dahiyeh din suburbia sudică a Beirutului, spune presa israeliană. Safieddine, şeful consiliului executiv al Hezbollah, a fost considerat de analişti drept candidatul cel mai probabil pentru a-l înlocui pe ultimul secretar general al Hezbollah, Hassan Nasrallah, ucis săptămâna trecută de loviturile israeliene din Dahiyeh.

Israelul ar fi folosit zeci de bombe antibuncăr de 2000 de kilograme în atacul său de săptămâna trecută, lăsând cratere adânci de zeci de metri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.