Forţele aeriene israeliene afirmă că au interceptat o dronă „deasupra Mării Mediterane, la zeci de kilometri de coasta centrală a Israelului” în noaptea de luni spre marţi, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Nu au fost furnizate detalii cu privire la direcţia din care vehiculul aerian fără pilot a intrat în Israel sau la locul exact în care a fost interceptat.

Israelul a început o operaţiune terestră în sudul Libanului, afirmă armata israeliană, cu „raiduri limitate, localizate şi ţintite” împotriva Hezbollah.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Ţintele, situate în apropierea frontierei, reprezintă „o ameninţare imediată la adresa comunităţilor israeliene”, au declarat Forţele de Apărare ale Israelului într-o declaraţie, postată extern la X.

„Forţele aeriene israeliene şi artileria IDF sprijină forţele terestre cu lovituri precise asupra ţintelor militare din zonă”, a adăugat declaraţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.