Netflix a pregătit pentru luna octombrie sezonul 2 din „The Diplomat”, un nou capitol din viaţa zbuciumată a ambasadoarei Kate Wyler, interpretată de Keri Russel; sezonul 3 „The Lincoln Lawyer”, continuarea poveştii inspirate de seria de romane cu acelaşi nume, scrisă de Michael Connelly, cu Manuel Garcia-Rulfo în rol principal; „Woman of the Hour”, o producţie tensionată şi plină de mister ce o are în prim-plan pe Anna Kendrick, în calitate de regizoare şi actriţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În plus, vor fi şi: „In Her Place”, o dramă captivantă, regizată şi produsă de nominalizata la Oscar Maite Alberdi, despre relaţia ce se înfiripă între o scriitoare asasină şi secretara implicată în proces; „Lonely Planet”, povestea emoţionantă şi palpitantă dintre o romancieră aflată în căutarea inspiraţiei şi un tânăr pe care îl întâlneşte într-o călătorie în Maroc, cu Laura Dern şi Liam Hemsworth în rolurile principale; „Simone Biles Rising”: Partea 2, un nou capitol despre viaţa celebrei sportive care a făcut istorie în gimnastică, pe drumul său spre Olimpiadă.

Pe lângă acestea, primele trei filme din seria „Scream”, dar şi primele două producţii „Spider-Man” se vor vedea pe Netflix, împreună cu celebrele „The Da Vinci Code”, „The Girl Next Door”, „The Expendables”, „Miss Peregrine's Home for Peculiar Children”, „The Boy and the Heron” şi „Eternal Sunshine of the Spotless Mind”.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Titlurile lunii

„The Lincoln Lawyer”, sezonul 3, din 17 octombrie

Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), un iconoclast idealist, îşi conduce cabinetul de avocatură de pe bancheta din spate a limuzinei sale Lincoln, în timp ce preia cazuri mai mari sau mai mici în Los Angeles. Inspirat din seria de romane de succes a renumitului autor Michael Connelly, sezonul 2 este bazat pe Al cincilea martor, cel de-al patrulea volum al seriei Avocatul din limuzină.

În distribuţie: Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton, Jazz Raycole şi Angus Sampson.

„Woman of the Hour”, din 18 octombrie

Aceasta este o poveste în care adevărul bate ficţiunea despre o actriţă aspirantă din Los Angeles, în anii '70, şi un criminal în serie activ de mai mulţi ani. Vieţile lor se intersectează atunci când sunt distribuiţi într-un episod din The Dating Game. Cu: Anna Kendrick, Daniel Zovatto, Tony Hale, Nicolette Robinson, Pete Holmes, Autumn Best, Kathryn Gallagher, Kelley Jakle.

„The Diplomat”, sezonul 2, din 31 octombrie

O explozie mortală în inima Londrei spulberă lumea ambasadoarei SUA, Kate Wyler (Keri Russell). În timp ce luptă să adune resturile vieţilor distruse şi echipa care s-a destrămat, cele mai mari temeri ale lui Kate se adeveresc. Atacul care a adus-o în Marea Britanie nu a venit din partea unei naţiuni rivale, ci din interiorul guvernului britanic. Pe măsură ce Kate merge pe urma adevărului, singurul ei aliat real este Hal Wyler (Rufus Sewell), soţul său de care voia să divorţeze, care a scăpat cu viaţă şi este foarte implicat. Kate se confruntă cu o căsnicie fragilă, o dinamică complexă cu ministrul britanic de externe, Austin Dennison (David Gyasi), şi cu o vizită ameninţătoare din partea vicepreşedintei, Grace Penn (Allison Janney).

Case cu ştaif. Secrete de stat. Înaltă trădare. Mese oficiale. De la creatoarea, realizatoarea şi producătoarea executivă Debora Cahn, serialul nominalizat la Emmy DIPLOMATA revine cu un al doilea sezon. Janice Williams, Alex Graves şi Keri Russell sunt producători executivi. Din distribuţie mai fac parte Ali Ahn, Rory Kinnear şi Ato Essandoh.

Seriale

„Love is Blind”, sezonul 7

Un grup nou de concurenţi intră în capsule, gata să renunţe la prejudecăţi şi să înfrunte posibile deziluzii, pentru a găsi dragostea adevărată şi o relaţie de durată.

Episoadele 1-6, din 2 octombrie
Episoadele 7-9, din 9 octombrie
Episoadele 10-11, din 16 octombrie
Episodul 12, din 23 octombrie

„Heartstopper”, sezonul 3, din 3 octombrie

Charlie şi Nick sunt gata să ducă lucrurile la nivelul următor. Pe măsură ce se apropie tot mai mult, ei se confruntă cu cea mai mare provocare a relaţiei lor. Trailer aici.

„Deceitful Love”, din 9 octombrie

După ce împlineşte 60 de ani, o femeie înstărită se îndrăgosteşte de un bărbat atrăgător şi mult mai tânăr, dar familia ei are îndoieli cu privire la intenţiile lui.

„Starting 5”, din 9 octombrie

Un serial sportiv captivant care îi urmăreşte pe Jimmy Butler, Anthony Edwards, LeBron James, Domantas Sabonis şi Jayson Tatum în sezonul 2023 – 2024 al NBA. Trailer aici.

„Outer Banks”, sezonul 4, partea 1, din 10 octombrie

Albiturile se întorc acasă şi încep să ducă o viaţă frumoasă, dar în curând revin la ceea ce ştiu să facă mai bine: vânătoarea de comori. Trailer aici.

„Tomb Raider: The Legend of Lara Croft”, din 10 octombrie

Pornită într-o aventură cu miză mare în jurul lumii, neînfricata Lara Croft îşi înfruntă trecutul traumatizant în timp ce dezleagă un mister străvechi.

„Ronja The Robber's Daughter”, partea a doua, din 24 octombrie

Ronja şi Birk încearcă să se îndepărteze de viaţa de infractor în timp ce conflictul dintre taţii lor ia amploare, iar duşmanii sunt pe urmele lor.

„Territory”, din 24 octombrie

Cea mai mare fermă de vaci din lume rămâne fără moştenitor, iar facţiunile rivale dau buzna când lupta acerbă dintre generaţii schimbă drastic viitorul ţinutului.

„Simone Biles Rising”, partea a doua, din 25 octombrie

Urmăreşte-o pe gimnasta Simone Biles încercând să pună în echilibru viaţa personală, sănătatea mintală şi antrenamentele înainte de mult aşteptata revenire la Olimpiadă.

„Hellbound”, sezonul 2, din 25 octombrie

Pe măsură ce haosul se adânceşte, avocata Min Hyejin, Noul Adevăr şi Vârful Săgeţii se încurcă din nou printre reînvierile bruşte ale foştilor damnaţi.

„The Law According to Lidia Poet”, sezonul 2, din 30 octombrie

Lidia continuă să militeze pentru egalitate, dar sosirea unui nou procuror îi dă viaţa peste cap. Enrico se gândeşte la o schimbare majoră în carieră.

Documentare

„Unsolved Mysteries”, volumul 5, din 2 octombrie

O prăbuşire celebră a unui OZN, o dublă crimă enigmatică şi o anchetă terifiantă în domeniul supranaturalului sunt atracţiile acestei colecţii de mistere nerezolvate.

„Sweet Bobby: My Catfish Nightmare”, din 16 octombrie

Un documentar şocant, în care Kirat se îndrăgosteşte de un bărbat cunoscut pe internet şi se trezeşte într-o relaţie virtuală care-i dă viaţa peste cap mulţi ani de zile. Trailer aici.

„The Remarkable Life of Ibelin”, din 25 octombrie

După moartea unui tânăr jucător de World of Warcraft, prietenii săi online îi contactează familia, iar viaţa lui este transpusă în imagini intense.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.