Cel puţin două explozii şi focuri de armă s-au auzit, marţi seară, la Aeroportul Ataturk din Istanbul. Guvernatorul Istanbulului a anunţat că 28 de persoane au fost ucise în atacul de la aeroportul Ataturk, iar alte 60 de persoane au fost rănite, potrivit postului NTV. Sahin a mai declarat că trei atacatori sinucigaşi au comis atacul de marţi seara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE 00:26 - Cel puţin 28 de morţi şi 60 de răniţi la Istanbul, anunţă guvernatorul oraşului

Guvernatorul Istanbulului Vasip Sahin anunţă că 28 de persoane au fost ucise marţi seara în atacul de la aeroportul Ataturk, iar alte 60 de persoane au fost rănite, potrivit postului NTV, relatează The Associated Press.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Sahin a mai declarat pentru NTV că trei atacatori sinucigaşi au comis atacul de marţi seara.

Un bilanţ anterior anunţa zece morţi şi 20 de răniţi.

De asemenea, oficiali turci au declarat anterior că unul sau doi atacatori s-au detonat la intrarea în terminalul pentru zboruri internaţionale al Aeroportului Ataturk, după ce poliţia a deschis focul asupra lor.

UPDATE 23:06 - Cel puţin zece morţi în urma atacurilor de pe aeroportul Ataturk din Istanbul, anunţă Ankara

Zece persoane au fost ucise în exploziile de pe aeroportul Ataturk din Istanbul, declară ministrul turc al Justiţiei Bekir Bozdag, relatează CNN

Focuri de armă au fost trase dinspre parcarea celui mai important aeroport turc, a declarat un martor pentru postul CNN Turk, citat de Reuters.

Mai multe persoane au fost rănite, a declarat un oficial turc pentru Reuters.

 

 

Răniţi erau luaţi de taxiuri de la aeroport, potrivit unor martori citaţi de agenţie.

Ministerul turc de Interne a confirmat două explozii şi focuri de armă pe aeroport, scrie CNN.

Aceeaşi sursă a anunţat că mai multe persoane au fost rănite, însă numărul acestora era neclar imediat, adaugă postul american.

O femeie a fost ucisă, în decembrie, într-o explozie pe Aeroportul Sabiha Gokcen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.