Cel puţin 73 de palestinieni, mulţi dintre ei femei şi copii, au fost ucişi sâmbătă în lovituri israeliene în Beit Lahiya, în nordul Fâşiei Gaza, au anunţat serviciile de urgenţă şi presa Hamas, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Medhat Abbas, un oficial al Ministerului Sănătăţii, a declarat că loviturile au rănit zeci de persoane şi că unele sunt încă date dispărute.

Potrivit serviciilor de urgenţă, o clădire a fost vizată şi mai multe case din apropiere au fost avariate.

Un oficial israelian a declarat că, potrivit primelor informaţii, numărul morţilor anunţat de mass-media Hamas este exagerat şi nu confirmă informaţiile furnizate de armata israeliană, care efectuează totuşi verificări.

Oficiali palestinieni din domeniul sănătăţii au declarat că o întrerupere a comunicaţiilor a complicat operaţiunile de salvare.

Ministerul Sănătăţii din Gaza declarase anterior că bombardamentele israeliene au ucis 35 de persoane în enclava palestiniană.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.