Un bărbat care şi-a bătut soţia cu un ciocan, inclusiv în cap, provocându-i leziuni grave, a intrat intenţionat cu maşina într-un TIR, decedând pe loc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Conform IPJ Vrancea, accidentul s-a produs marţi, însă cel care a murit în urma impactului dintre autoturismul pe care îl conducea şi un TIR a fost identificat miercuri. 
Potrivit Poliţiei, marţi după amiază,  Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin 112 cu privire la faptul că pe DN2 E85, în afara localităţii Bizigeşti s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule, soldat cu decesul unui bărbat, a cărui identitate nu a putut fi stabilită iniţial. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
În urma cercetărilor, a rezultat că mecanismul producerii accidentului a fost pătrunderea pe contrasens a unui autoturism, ce a intrat în coliziune frontală cu un autocamion care circula regulametar din sens opus. În urma impactului cu autoturismul, autocamionul a pătruns pe contrasens, unde a acroşat un alt autoturism ce se deplasa regulamentar.
 
La aceeaşi dată, Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin apel 112 că un bărbat de 43 ani, din oraşul Mărăşeşti, şi-ar fi agresat soţia în vârstă de 42 ani. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, victima agresiunii fiind transportată la spital. Totodată, poliţiştii au stabilit că anterior, nu au existat alte sesizări privind existenţa unei stări conflictuale, ori a unei fapte de violenţă domestică. 
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar în urma investigaţiilor medicale efectuale la spital, întrucât persoana prezenta răni grave care i-au pus în pericol viaţa, după ce fusese lovită cu ciocan, încadrarea juridică a fost schimbată în ,,tentativă de omor". Totodată, poliţiştii au continuat verificările pentru găsirea agresorului, care a plecat de la locul comiterii faptei, imediat după producerea evenimentului.
 
În cursul zilei de miercuri, în urma continuării cercetărilor şi a parcurgerii procedurii legale de stabilire a identităţii victimei accidentului rutier, transportată la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, s-a stabilit că aceasta este autorul infracţiunii de tentativă de omor înregistrată pe raza oraşului Mărăşeşti.
 
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii celor două evenimente.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.