Un băiat de 15 ani a căzut, joi, de pe podul peste râul Putna ce duce în Cheile Tişiţei. Zona fiind accidentată, au fost chemaţi şi salvamontiştii. Copilul a fost scos, fiind chemat elicopterul SMURD pentru transportul său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii militari au intervenit în cooperare cu un echipaj SAJ Vrancea şi reprezentaţi Salvamont,m după ce s-a anunţat prin intermediul numărului pentru apel unic 112 ca un băiat, în vârstă de 15 ani, a căzut de pe un pod în albia râului Putna, în dreptul localităţii Lepşa”, anunţă, joi, ISU Vrancea.

Salvamontiştii au precizat că podul peste râul Putna duce în Cheile Tişiţei.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Copilul a fost scos din albia abruptă a râului de pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Tulnici, împreună cu reprezentanţii Salvamont.

”Băiatul era conştient, prezenta politraumatisme prin cadere de la înălţime şi a fost predat echipajului SAJ. Acesta urmează sa fie transportat la spital cu ajutorul unui elicopter SMURD”, a mai precizat ISU Vrancea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.