Autorităţile din judeţul Sibiu au declanşat, vineri seară, Planul Roşu de Intervenţie, după ce mai mulţi copii din Bucureşti şi Mehedinţi, care sunt în tabără, prezintă simptome de enterocolită la un hotel din Păltiniş. În unitate sunt cazaţi 147 de copii, fiind evaluaţi de echipele medicale. Aproximativ zece copii prezintă probleme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Până în aceste moment 9 minori au fost preluaţi de echipajele medicale prezente la faţa locului şi sunt transportaţi la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului de Pediatrie din municipiul Sibiu, iar alţi 3 minori acuză stări de rău şi sunt în evaluare medicală”, a mai precizat ISU Sibiu. 

UPDATE: ”Din informaţiile primite la acest moment, 147 de copii ar fi la cazaţi la unitatea turistică. Aceştia sunt evaluaţi de către echipajele medicale alocate la caz”, a transmis ISU Sibiu. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

UPDATE: Surse medicale au declarat, pentru News.ro, că sunt copii din Bucureşti şi Mehedinţi, care sunt în tabără. 

Copiii au până în 14 ani. 

La ora transmiterii acestei ştiri sunt evaluaţi aproximativ zece copii, la faţa locului fiind mai multe echipaje medicale. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În această seară la ora 22:19 a fost activat Planul Roşu de Intervenţie în urma unui apel pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 care solicită intervenţia ISU Sibiu la o unitate turistică (hotel) din staţiunea Păltinis, întrucât mai mulţi minori acuză stări de rău si simptome de enterocolită”, a transmis, vineri seară, ISU Sibiu.

La faţa locului intervin mai multe echipaje de prim ajutor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.