Circulaţia rutieră este restricţionată pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti şi A2 Bucureşti - Constanţa, vineri, până la ora 17.00, ca urmare a unor lucrări de reparaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în intervalul orar 10.00-17.00 vor avea loc lucrări de reparaţii pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe prima bandă a sensului de mers către Constanţa, între kilometrii 12-35, precum şi a sensului către Capitală, pe tronsonul kilometric 35-12.

De asemenea, în intervalul orar 10.00-17.00, pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti circulaţia rutieră este restricţionată pe a doua bandă a sensului către Piteşti, între kilometrii 50 şi 80, din cauza lucrărilor care se execută pentru înlocuirea parapetelui median.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Tot pe A1 Arad –Timişoara, între kilometrii 441 şi 494, se execută lucrări de refacere a covorului asfaltic.

Poliţiştii le recomandă şoderilor să respecte indicaţiile semnalizărilor rutiere montate temporar la faţa locului, să semnalizeze din timp înainte de a se încadra pe banda a doua pentru a putea fi observaţi de ceilalţi şoferi şi să circule cu prudenţă pe toată lungimea lucărilor, reducând semnificativ viteza de deplasare.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.