Doi bărbaţi au murit după ce căruţa în care se aflau a fost lovită de o maşină, în judeţul Neamţ. Alte două persoane implicate în accident au ajuns la spital. Şoferul autoturismului avea o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, el fiind reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - ”În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr, din localitatea Ruginoasa, conducea un autoturism pe DN 15D, în afara localităţii Bozienii de Sus, nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un atelaj hipo care circula pe aceeaşi direcţie de mers, intrând în coliziune cu acesta”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Şoferul a fost testat pentru consum de alcool, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost reţinut pentru 24 de ore.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ au anunţat că pompierii au fost solicitaţi, duminică, în jurul orei 4.00, să intervină în comuna Ruginoasa, la un accident rutier în care au fost implicate un autoturism (în care se afla doar conducătorul auto) şi un atelaj hipo (în care se aflau trei persoane).
 
”În urma accidentului rutier au rezultat patru victime: doi bărbaţi de 24 şi 25 de ani care au fost transportaţi la spital de echipajele SMURD şi SAJ şi doi bărbaţi de aproximativ 24 de ani, ce se aflau in atelajul hipo, care prezentau semne incompatibile cu viaţa”, au precizat reprezentanţii ISU Neamţ. 
 
De asemenea, pompierii au acţionat şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor şi pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.