Un autocar supraetajat a luat foc, luni seară, pe podul Brăila-Tulcea, arzând complet. Şoferul şi cei 35 de pasageri, cetăţeni ucraineni, s-au evacuat la timp, fără a fi înregistrate victime. Pasagerii vor fi preluaţi de un alt autocar, însă între timp sunt transportaţi cu microbuze ale ISU la Sala Polivalentă din Brăila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Două microbuze ale ISU Brăila vor transporta pasagerii autocarului la Sala Polivalentă din municipiul Brăila, până la preluarea acestora de către un alt autocar.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Brăila, un incendiu a izbucnit la un autocar, pe podul Brăila - Tulcea, acolo intervenind o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de la ISU Brăila şi o autospecială cu apă şi spumă de la ISU Tulcea, subunitatea din Măcin.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
FOTO: ISU Brăila
FOTO: ISU Brăila

În urma incendiului, nu s-au înregistrat victime, şoferul şi cei 35 de pasageri, cetăţeni ucraineni, reuşind să iasă la timp din autovehicul.

Autocarul se deplasa din direcţia Tulcea spre Brăila.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.