Un bărbat a murit, luni după-amiază, după ce a fost lovit de un tren, între localităţile Berheci şi Munteni din judeţul Galaţi.Poliţiştii au reuşit să identifice victima, un bărbat de 74 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE: ”În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti, privind accidentarea mortală a unei persoane de sex bărbătesc, aceasta a fost identificată, având vârsta de 74 de ani şi domiciliul în comuna Munteni, din judeţul Galaţi. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Galaţi, în vederea efectuării necropsiei”, a transmis IPJ Galaţi.

Sursa citată a precizat că mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul şi luării măsurilor legale care se impun”, a mai transmis Poliţia.

 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit IPJ Galaţi, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi au fost sesizaţi, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la producerea unui accident feroviar mortal, pe calea ferată dintre localităţile Berheci şi Munteni, din judeţul Galaţi. 
 
Poliţiştii au stabilit că un bărbat, care urmează a fi identificat, a fost accidentat mortal, de un tren care circula pe ruta Bucureşti – Iaşi.
 
Cercetările sunt continuate, în vederea identificării victimei şi stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.