Fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost reţinuţi, miercuri seară, după ce au fost audiaţi timp de mai multe ore în dosarul în care au avut loc percheziţii şi în care se fac cercetări pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influenţarea declaraţiilor şi spălare a banilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE - ”Fraţii Tate au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Este perioada maximă pentru care DIICOT poate reţine un suspect fără aprobarea unui judecător. Pentru orice măsură preventivă, cum ar fi arestul, controlul judiciar sau arestul la domiciliu, procurorii trebuie să înainteze o propunere către un judecător, care poate fie să o admită, fie să o respingă. Până în acest moment, nicio propunere nu a fost depusă de către procurori”, au transmis reprezentanţii celor doi. 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Fraţii Tate au fost duşi la audieri la DIICOT marţi după-amiază, ulterior ei fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Avocatul acestora a afirmat că nu pot fi făcute publice acuzaţiile care li se aduc.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov, au pus în aplicare, miercuri, 4 mandate de percheziţie domiciliară în judeţul Ilfov şi municipiul Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influenţarea declaraţiilor şi spălare a banilor, anunţa DIICOT.

”DIICOT a efectuat în această dimineaţă, 21.08.2024, o descindere la reşedinţa fraţilor Tate, în cadrul unei percheziţii legate de un nou dosar. Deşi acuzaţiile din mandatul de percheziţie nu sunt încă pe deplin clarificate, acestea includ suspiciuni de trafic de persoane si spălare de bani. Echipa legală a fraţilor este prezentă pentru a se asigura că toate formalităţile se desfăşoară în mod corect. Informaţii suplimentare vor fi oferite pe parcursul zilei de astăzi”, eera mesajul transmis de reprezentanţii celor doi fraţi Tate.

Audierile s-au desfăşurat la sediul DIICOT – Structura Centrală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.