Un bărbat şi o adolescentă au murit, iar o femeie şi o tânără au fost rănite, vineri seară, după ce un TIR şi un autoturism s-au ciocnit, pe DN 2, în judeţul Neamţ. Trei dintre victime au avut nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare. Toate victimele se aflau în autoturism, al cărui şofer nu a acordat prioritate unui autotren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE - ”În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 62 de ani, din municipiul Roman, conducea un autoturism pe DC 52, ajuns la intersecţia cu DN 2, în afara localităţii Gherăieşti, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autotren, condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din judeţul Suceava. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto şi al unei minore de 16 ani, pasager în autoturism”, a transmis IPJ Neamţ.

O femeie în vârstă de 57 de ani şi o minoră în vârstă de 17 ani, pasagere în autoturism, au fost transportate la o unitate medicală. 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
 
Conducătorul autotrenului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. 
 
În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc pe DN 2 Roman-Fălticeni, în zona localităţii Gherăeşti, judeţul Neamţ, între un autoturism în care se aflau patru persoane şi un autocamion.

FOTO: ISU Iaşi
FOTO: ISU Iaşi

”Echipajele ajunse la locul evenimentului au identificat 4 victime: una a fost găsită în afara autoturismului, iar alte trei erau încarcerate”, a transmis ISU Neamţ.

Victimele au fost descarcerate, la intervenţie participând, alături de pompierii din Roman, forţe şi mijloace de intervenţie de la SAJ Roman şi de la ISU şi SAJ Iaşi.

Potrivit sursei citate, doi bărbaţi şi două femei au fost preluaţi de echipajele medicale pentru îngrijiri medicale. Una dintre victime este în stare gravă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.