Pompierii au intervenit, miercuri, în localitatea Niculeşti din judeţul Dâmboviţa, unde o conductă de gaz s-a fisurat, existând scurgeri. Au fost evacuate 65 de persoane. Echipajele specializate au oprit alimentarea cu gaz în zonă şi au lucrat pentru remedierea defecţiunii. Intervenţia a fost finalizată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit ISU Dâmboviţa, intervenţia din localitatea Niculeşti este finalizată, avaria fiind remediată.

Astfel, persoanele evacuate se pot întoarce în locuinţe.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”În jurul orei 08:20 am fost solicitaţi să intervenim la o conductă de gaz fisurată în localitatea Niculeşti. Detaşamentul de pompieri Moreni - Garda de intervenţie Corneşti intervine cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi cu o ambulanţă SMURD. După ajungerea la locul intervenţiei, echipajele au constatat faptul că existau scurgeri de gaze în zonă”, a transmis, miercuri, ISU Dâmboviţa.

La locul intervenţiei, s-au luat măsuri de siguranţă fiind evacuate persoanele din zonă. Astfel, au fost evacuate 65 de persoane. Totodată, se asigură măsurile de apărare împotriva incendiilor.

Echipele specializate au oprit alimentarea cu gaze în zonă şi desfăşoară operaţiuni de remediere a defecţiunii.

Nu au fost identificate victime.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.