Un băieţel perfect sănătos s-a născut pe o bancă pe unul dintre peroanele Gării de Nord din Timişoara. Un apel la numărul de urgenţă 112 anunşa că o femeie va naşte la Gara de Nord, iar poliţiştii de la Transporturi au fost primii care au intervenit. Tot ei au chemat şi echipajul medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
 
”Un apel la 112 a anunţat că o femeie aflată pe o bancă pe peronul Gării de Nord era pe punctul de a naşte. Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara au început să caute şi, pe peronul 6, au găsit o femeie al cărei nou-născut se grăbea să vină pe lume. Un poliţist a rămas cu aceasta pentru a o linişti, în timp ce colegul său a plecat să aducă prosoape. În cel mai scurt timp, au sosit şi echipajele medicale, care au ajutat-o pe femeie să ducă procesul la final”, a transmis, miercuri, IPJ Timiş.
 
Poliţiştii de la Transporturi, care i-au acordat primul ajutor femeii, s-au dus, la finalul programului de lucru, la maternitate, pentru a se interesa dacă bebeluşul şi mămica lui sunt bine.
 
”Pentru poliţiştii SRPT, el este Ciprian, un bebeluş perfect sănătos, care a primit nota maximă de la ei. Are 3,4 kg şi 51 de cm. Acesta va rămâne cel mai frumos apel la care poliţiştii au intervenit”, a mai transmis IPJ Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.