Un bărbat de 42 de ani a murit, sâmbătă, într-un incendiu peodus la o casă în oraşul Dolhasca, judeţul Suceava. Pompierii au luptat cu focul mai multe ore şi au reuşit să salveze casa învecinată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Pompierii militari de la subunităţile din Dolhasca şi Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă Dolhasca, au intervenit cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în oraşul Dolhasca. La sosirea echipajelor, ardea generalizat o casă de locuit, cu pericol de propagare la o locuinţă învecinată”, a transmis, sâmbătă, ISU Suceava.

Potrivit sursei citate, echipa de căutare-salvare a pompierilor militari a extras o victimă decedată, mai precis, un bărbat în vârstă de 42 de ani.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Au ars casa de locuit, construită din lemn şi chirpici, şi bunurile din interior, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: jar sau scântei provenite din coşul de fum deteriorat”, a mai transmis sursa citată.

Incendiul a fost anunţat la 5.29 şi lichidat la ora 8:00, iar pompierii au salvat locuinţa învecinată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.