Cinci persoane au fost rănite, joi după-amiază, într-un accident rutier care a avut loc în judeţul Tulcea şi în care au fost implicate două maşini. Apelul la 112 a fost făcut de un jandarm care trecea prin zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a transmis că pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi după amiază, pentru descarcerarea unei persoane dintr-un autoturism implicat într-un accident rutier pe DN 22F la intersecţie cu DJ 229, la ieşirea din localitatea Izvoarele. 
 
Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
La faţa locului a fost trimis un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere.
“În mai puţin de cinci minute persoana încarcerată a fost extrasă din autoturism şi predată echipajelor medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea. În urma evenimentului rutier cinci persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, 3 adulţi şi doi minori. Alte două persoane au refuzat transportul la spital”, anunţă ISU Tulcea.
 
Sursa citată menţionează că apelul la 112 a fost făcut de Adrian Apostol din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi care a ajuns primul la locul accidentului, fiind în trecere prin zonă.
 
De asemenea, până la sosirea echipajelor medicale şi de descarcerare, el a acordat primul ajutor victimelor implicate în accident.
 
În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.