Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş a demarat cercetări faţă de un poliţist, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu acesta în timp ce circula cu motocicleta pe trotuar. Când a văzut că este filmat, s-a oprit şi a încercat să îl intimideze pe cel care îl filmase, devenind agresiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

VIDEO: Facebook / frameD Future PRODUCTIONS 

”Referitor la imaginile video apărute în mass-media pe 7 octombrie 2024, care surprind un bărbat deplasându-se pe trotuar cu o motocicletă pe Podul Decebal din Timişoara, poliţiştii s-au autosesizat, iar în aceeaşi zi a fost identificat un bărbat de 40 de ani, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul IPJ Timiş. Având în vedere aceste aspecte, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş a dispus demararea unei cercetări disciplinare a poliţistului, care a fost şi sancţionat contravenţional. Subliniem că un astfel de comportament nu este tolerat de instituţia noastră”, a transmis IPJ Timiş.

În imagini se poate vedea cum un motociclist traversează Podul Decebal din Timişoara, dinspre Cartierul Fabric, către Prefectura Timiş. Observând că este filmat, şi-a parcat motocicleta pe spaţiul verde şi a încercat să îl intimideze pe cel care îl filma. Apoi s-a întors la motocicletă

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.