Un tânăr de 28 de ani din judeţul Iaşi este cercetat de procurorii DIICOT Suceava, fiind suspectat că a convins o fetiţă de 11 ani să realizeze şi să îi trimită fotografii cu ea în ipostaze sexuale. Miercuri, anchetatorii au făcut o percheziţie la locuinţa acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Suceava, împreună cu poliţişti din cadrul B.C.C.O. Suceava, au făcut, miercuri, o percheziţie domiciliară în judeţul Iaşi, într-un dosar de pornografie infantilă şi coruperea sexuală a minorilor.

”Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în cursul lunii iunie 2024, la cererea unui făptuitor în vârstă de 28 de ani, o victimă minoră (11 ani) a produs şi i-a trimis poze care o înfăţişau în ipostaze sexuale explicite. În acelaşi context, făptuitorul a realizat înregistrări video în care manifesta comportamente sexuale explicite pe care le-a transmis minorei”, arată DIICOT, într-un comunicat de presă.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Audierile se vor desfăşura la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Suceava.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.