Un tânăr care a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor a fost prins după o urmărire în trafic, la Ploieşti, iar agenţii au constatat că se afla sub influenţa alcoolului, rezultatul fiind de peste 0,40 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Evenimentele au avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, când poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Ploieşti au făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţistului, echipajul a pornit în urmărirea acestuia, având semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, fiind urmărit până pe strada Anotimpului, din municipiu, unde a fost oprit. La volan, a fost identificat un tânăr de 19 ani, din municipiu, care emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează oficialii Poliţiei judeţene Prahova. 
 
În urma incidentului, poliţiştii continuă cercetările în ceea ce îl priveşte pe tânărul care a urcat băut la volan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.