Salvamontiştii din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj efectuează o acţiune de recuperare a unei persoane care este blocată într-un traseu de alpinism, în Cheile Sohodolului din munţii Vâlcan, anunţă sâmbătă Dispeceratul Naţional Salvamont. Salvatorii au ajuns la persoana blocata în perete, aceasta, după finalizarea traseului a continuat ascensiunea către partea superioara a peretelui şi a rămas blocata intr-un pasaj dificil. Salvamontiştii vor analiza care este cea mai buna cale de retragere şi, tinand cont ca persoana recuperata are aptitudini sportive şi echipament adecvat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Salvamont anunţă o acţiune în derulare a salvamontiştilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj pentru recuperarea unei persoane blocata intr-un traseu de alpinism în Cheile Sohodolului din munţii Vâlcan .
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
La acţiunea de salvare intervin salvamontiştii aflaţi în serviciul de tura operativa din Baza Salvamont Târgu Jiu şi postul Salvamont Runcu.
 
Dispeceratul Naţional Salvamont precizează că salvatorii au ajuns la persoana blocata în perete, aceasta, după finalizarea traseului a continuat ascensiunea către partea superioara a peretelui şi a rămas blocata intr-un pasaj dificil.
 
Salvamontiştii vor analiza care este cea mai buna cale de retragere şi, tinand cont ca persoana recuperata are aptitudini sportive şi echipament adecvat , vor amenaja punctele de amaraj necesare pentru coborârea in cât mai mare siguranţa a tuturor din perete, mai arată Salvamontul. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.