Un tânăr a murit, iar alţi doi au fost răniţi, marţi, în urma unui accident provocat de un băiat în vârstă de 18 ani, care se afla la volanul unui autoturism deşi nu avea permis şi era sub influenţa alcoolului. El a intrat cu maşina într-un grup de patru persoane, într-o localitate din judeţul Sălaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Sălaj, Maria Sorina Cristea, a declarat pentru News.ro, că marţi dimineaţa s-a produs un accident rutier pe DJ 191D, în localitatea Sâg.

Poliţiştii au stabilit că accidentul a avut loc după ce un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 18 ani a lovit din spate un grup format din patru tineri care mergeau pe marginea drumului.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În urma impactului, autoturismului s-a răsturnat în afara carosabilului.

În accident şi-a pierdut viaţa un tânăr de 23 de ani din Valcăul de Jos, iar doi adolescenţi, unul de 17 ani, iar celălalt de 18 ani, ambii din Şimleul Silvaniei, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

Poliţiştii au stabilit că tânărul de 18 ani care se afla la volan nu avea permis de conducere. Totodată, în urma testării s-a stabilit că tânărul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0.80 mg/l alcool pur în aer expirat. Lui i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.