Poliţiştii prahoveni fac, marţi, trei percheziţii într-un dosar în care doi bărbaţi şi două femei sunt suspectaţi de furturi din bancomat. Anchetatorii spun că cei patru au sustras bani din 15 ATM-uri din municipiul Ploieşti, forţând fanta de eliberare a banilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, poliţiştii de investigaţii criminale fac, marţi, percheziţii la domiciliul unor persoane bănuite de furt calificat.

Două dintre percheziţii au loc în comuna Bărcăneşti şi una în comuna Gherghiţa, la domiciliile a patru persoane, doi bărbaţi şi două femei.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Conform anchetatorilor, în perioada iulie - august 2016, suspecţii din acest dosar ar fi săvârşit 15 furturi din bancomate din municipiul Ploieşti, forţând fanta de eliberare a banilor.

Doi dintre ceiu patru suspecţi, un bărbat şi o femeie, au fost deja aduşi la audieri la sediul IPJ Prahova, pe numele celorlalţi doi existând, de asemenea, mandate de aducere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.