Bărbatul din judeţul Prahova suspectat că, timp de patru ani, şi-a abuzat sexual fiica vitregă, care s-a spânzurat, a fost arestat preventiv, miercuri seară. Fata de 18 ani care şi-a pus capăt zilelor fusese adoptată de cel care o abuza şi avea un copil de un an şi trei luni cu acesta, arată date din anchetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Judecătoria Ploieşti a admis, miercuri seară, propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti de arestare preventivă a lui Alexandru Constantin Gogan, bărbatul de 37 de ani suspectat că, timp de patru ani,  avut relaţii intime cu fiica sa vitregă, care s-a sinucis la vârsta de 18 ani. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Suspectul a fost reprezentat în faţa instanţei de un avocat din oficiu, iar decizia de arestare preventivă nu este definitivă, putând fi contestată.
 
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că fata de 18 ani care s-a spânzurat, în noaptea de luni spre marţi, fusese adoptată. Ancheta a arătat că de când fata avea 14 ani şi până anul acesta tatăl ei vitreg a întreţinut relaţii intime cu ea, cei doi având împreună un băieţel de un an şi trei luni.
 
Bărbatul a fost cel care a găsit-o pe tânără moartă şi care a anunţat Poliţia. 
 
Conform surselor citate, el le-a spus poliţiştilor că fiica sa avea frecvent conversaţii telefonice cu un bărbat din alt judeţ, iar în seara în care s-a sinucis a auzit-o certându-se cu acel bărbat.
 
Bărbatul, din comuna Vâlcăneşti,  judeţul Prahova, fusese reţinut, fiind cercetat pentru act sexual cu un minor, după ce timp de patru ani a întreţinut relaţii intime cu fiica sa vitregă, abuzurile începând în anul 2020, când fata avea 14 ani. Poliţiştii au descoperit faptele în condiţiile în care au făcut verificări după ce tânăra s-a spânzurat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.