Un bărbat din judeţul Prahova căruia poliţiştii i-au montat un sistem electronic de monitorizare, interzicându-i să se apropie de soţia sa, pe care o agresase, a fost reţinut după ce a încălcat interdicţia. Poliţiştii au intervenit şi l-au oprit, după ce sistemul electronic a emis alertă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Bărbatul, în vârstă  de 51 de ani, din municipiul Câmpina, şi-a agresat, în cursul zilei de vineri, soţia, femeia fiind de acord ca acestuia să îi fie montat dispozitivul de monitorizare care să alerteze autorităţile dacă acesta se apropie de victimă.
La câteva ore de la incidentul violent, el a încercat să se apropie de femeie.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
„La data de 23 august a.c., în jurul orei 16.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au fost sesizaţi de dispeceratul Sistemului informatic de monitorizare electronică despre faptul că s-a declanşat o alertă-apropiere de dispozitive telefonice, telefonul agresorului cu cel al victimei, alerta fiind primită pe strada Măgurii din comuna Poiana Câmpina. De urgenţă, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din verificări, reieşind faptul că bărbatul de 51 de ani, căruia i-a fost montat un dispozitiv de supraveghere în cursul zilei, în urma unui conflict cu soţia sa, a venit la locuinţa unde se afla aceasta, fapt care îi era interzis prin măsurile dispuse prin ordinul provizoriu de protecţie”, informează, sâmbătă, Poliţia Prahova.
Bărbatul a fost dus la sediul poliţiei, fiind audiat şi reţinut pentru 24 de ore. Sâmbătă, el va fi prezentat procurorilor cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.