Două persoane au murit, iar alte două, între care şi un copil de 12 ani, au fost rănite într-un accident rutier petrecut luni în judeţul Olt. Pentru scoaterea unei persoane încarcerate a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, luni după-amiază, pe DJ 546B, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. La locul accidentului s-au deplasat pompierii de la Detaşamentul Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare şi mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanţă. 

În momentul sosirii echipajelor, şoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă de 23 de ani, din comuna Movileni şi pasagera din dreapta-fată din acelaşi autoturism, în vârstă de 18 ani, din aceeaşi localitate, au fost găsiţi decedaţi. Fata era încarcerată, iar pentru scoaterea acesteia au acţionat pompierii de la descarcerare, care au îndepărtat portiera autoturismului.

Şoferul celuilalt autoturism, în vârstă de 36 de ani, din oraşul Potcoava, şi pasagerul aflat în acesta, în vârstă de 12 ani, din aceeaşi localitate, au fost preluaţi de echipajele de ambulanţă, conştienţi şi transportaţi la UPU Slatina.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.