Ministerul Apărării Naţionale a anunţat că o persoană a murit, vineri, în urma unui incendiu izbucnit la Căminul militar ”Sălaj” din Bucureşti şi a precizat că în apartamentul respectiv era cazat permanent un salariat civil al MApN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Ministerului Apărării au anunţat că, vineri, în jurul orei 10.30, la Căminul militar de garnizoană „Sălaj”, situat pe strada Năsăud din Bucureşti, a izbucnit un incendiu în unul dintre apartamentele de la etajul patru al clădirii, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa.
 ”Pentru stingerea incendiului, care se manifesta cu violenţă, a intervenit, într-o primă fază, personalul propriu al unităţii de cazare şi a fost solicitată, prin serviciul 112, intervenţia forţelor ISU Bucureşti-Ilfov. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 11.10. Pe timpul intervenţiei a fost descoperită în apartament o victimă de sex masculin, decedată, a cărei identitate urmează a fi stabilită. În apartamentul respectiv era cazat permanent un salariat civil al MApN”, au precizat reprezentanţii Ministerului Apărării.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Ei au menţionat că locatarii căminului au fost evacuaţi în siguranţă. Trei dintre aceştia au manifestat simptome de intoxicare cu fum, fiind transportaţi cu ambulanţele la cea mai apropiată unitate spitalicească, pentru îngrijiri medicale. Conform Poliţiei Capitalei, este vorba despre  2 copii, în vârstă de 4, respectiv 8 ani, precum şi despre o femeie, toţi blocaţi într-un alt apartament.
 
Cazul este anchetat sub coordonarea Parchetului militar, iar comandantul Comandamentului Garnizoanei Bucureşti a numit o comisie de cercetare a circumstanţelor producerii acestui incident.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.